FAQ

Waarom Soya Wax?

Waarom Soya Wax?

Soya Wax is Vegan, Dierproef Vrij ,Ecologisch en een biologische verantwoorde soya wax . Deze soya wax komt uit Noord-Amerika en is verbouwd zonder herbiciden en pesticiden en is niet genetisch gemanipuleerd. Het regenwoud hoefde hier niet voor te wijken en niemand hoeft er zijn eigen aanbouw voor op te offeren. Het is 100% plantaardig, biologisch afbreekbaar en niet giftig. Komt het op uw kleren dan kunt u de Soya Wax met de gewone was uitwassen. Daarnaast heeft Soya Wax 30 tot 50% meer brand tijd, hierdoor zullen de kaarsen en wax melts langer meegaan dan de reguliere kaarsen uit de "goedkopere" ketens.

Hoe kan ik mijn kaars het beste gebruiken?

Hoe kan ik mijn kaars het beste gebruiken?

Het is in het nieuwe begin goed om je kaars een langere brand tijd te geven. Zorg ervoor dat de hele bovenkant volledig vloeibaar is, het zorgt ervoor dat er geen tunnels ontstaan in de kaars en je er langer gebruik van kunt maken! Ook is het handig om elke x dat je de kaars gebruikt ervoor zorgt dat je de lont weer zo kort als 0,5 cm maximaal knipt.

Hoe gebruik ik mijn Wax Melts het beste?

Hoe gebruik ik mijn Wax Melts het beste?

Aller eerst zorg dat je een waxmelter hebt, deze kun je al kopen bij een goedkope winkel. Daarnaast hoef je een Wax Melt niet in 1 keer op te gebruiken, je kan voorzichtig een stukje afbreken en dit in je waxmelter doen. Kleine stukjes betekend dat je vaker kan wisselen van geurtjes. En zo verspil je geen onnodige Wax!